Стартирахме важен процес на реформи. Това  заяви македонският премиер Зоран

...
Стартирахме важен процес на реформи. Това  заяви македонският премиер Зоран
Коментари Харесай

Заев и Хан „сътвориха“ важен документ, касаещ бъдещето на Македония в ЕС

Стартирахме значим развой на промени. Това  заяви македонският министър председател Зоран Заев след договарянията с еврокомисаря Йоханес Хан, съобщи БГНЕС. Правителството дружно с еврокомисаря Хан посочи документ за промените, които би трябвало да се изпълнят, разгласи Зоран Заев.

Според него, в случай че осъществяването на промените върви по проект, Европейски Съюз би трябвало да даде позитивна оценка.

„ Нашата цел е Еврокомисията да даде позитивна оценка и да предложи рекомендация за участие на Македония в Европейски Съюз “, сподели Заев.

Той разясни, че става дума за „ пътна карта “, която би трябвало да бъде подготвена до 1 юли и ще се разгласи на македонската общност.

Премиерът Заев чака бързо реализиране на промените и в следствие идната година държавите-членки на Европейски Съюз да се концентрира на полемика за влизането на Македония в Европейски Съюз.

Той прикани опозицията да взе участие интензивно в провеждането на промените. „ Ако действаме дружно, триумфът ще бъде общ и обезпечен “, посочи Заев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР